Eveniment Deschidere Coding Hub Craiova

eveniment expirat!

03 Iunie 2023 - 04 Iunie 2023

Gratuit

Strada Crișului 19

Despre eveniment

Coding Hub se deschide în sfârșit în Craiova și ce alt eveniment mai potrivit să sărbătorim împreună dacă nu de ziua copilului?

Vrem să ne jucăm și să învățăm, într-o atmosferă de dublă sărbătoare. Luna iunie este despre copii, joacă, distracție și voie bună, așa că vom realiza împreună un mic parc de distracții. Avem nevoie așadar de niște mici ingineri iscusiți, pe care, în funcție de vârstă, îi vom grupa în câteva grupe:

1. Robotică (3 – 4 ani) – Carusel cu Lego Spike 

Cei mai mici dintre pitici vor începe parcul de distracție prin construirea unui carusel, pe care la final îl vor programa să se rotească și să îi pună muzică. Copiii vor învăța astfel câteva elemente de bază de fizică și programare.

2. Robotică (5-6 ani) – Roată (Ferris Wheel) cu Lego Spike 

Copiii vor completa parcul de distracție, construind o roată (Ferris Wheel).  Împreună cu trainerii noștri vor învăța cum să o programeze pentru a se roti și cum să îi adauge muzică, pentru a imita cât mai bine atmosfera dintr-un parc de distracții.

3.  Robotică (7 – 10 ani) – Dansator de break dance cu Lego Spike Prime 

Grupa de robotică avansată va avea aceeași tematică de joacă și distracție. Copiii vor construi un robot- dansator din piese Lego, apoi îl vor programa să danseze. În final îi vor adăuga muzică și îl vor programa să realizeze diverse mișcări, în funcție de muzica aleasă. Vom putea așadar să ne punem la încercare creativitatea, dar și să învățăm noțiuni elementare de programare.

3. IT (7 – 12 ani) – Tresure Hunt în Minecraft 

Cu ajutorul celui mai popular joc printre copii și adolescenți, învățăm despre coordonatele spațiale, buclele de repetiție și structurile condiționale. Copiii vor programa personajul principal al jocului să găsească comoara din punctul ales de ei, iar la final vor avea posibilitatea să se joace și să vadă și ce au făcut colegii de grupă.


Pe lângă ora de Robotică sau IT, copiii se vor distra, vor socializa și vor descoperi tainele programării. Fiecare copil va fi atent ghidat de trainerii noștri, deci nu îți face griji dacă nu a mai interacționat până acum cu o tabletă, un laptop sau cu Lego.

În plus, vei avea posibilitatea să vorbești direct cu trainerii noștri pentru a afla toate informațiile despre programă, orar sau orice alte curiozități sau informații ai nevoie.

Așa că vino sâmbătă sau duminică, pe 3 – 4 Iunie 2023, la centrul nostru din Strada Crisului nr. 19 și oferă-i copilului tău un cadou inedit de Ziua copilului!

*Locurile sunt limitate, iar pentru a participa la eveniment este nevoie de înscriere prealabilă. Te rugăm deci să completezi formularul de mai jos pentru a-ți rezerva locul, iar un reprezentat Coding Hub te va contacta pentru confirmare.

Traineri

Roxana

Roxana

Trainer Robotică

Adriana

Adriana

Trainer Robotică

Florin

Florin

Trainer IT

Aisha

Aisha

Trainer Robotică

Consuela

Consuela

Trainer Robotică

Locatie Eveniment

Detalii

Preț

Gratuit


Vârste

3 - 10 ani


Capacitate

10 locuri/ grupă


Dată

3-4 Iunie 2023


Oră

10:00


Durată

60 minute